Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hasi hekelt Club-spelers die Defour aanpakten, maar ziet één belangrijke fase over het hoofd

Hasi hekelt Club-spelers die Defour aanpakten, maar ziet één belangrijke fase over het hoofd

Anderlecht – Club Brugge was een topper op het scherpst van de snee. De partij stond bol van de duels en dat zorgde bijgevolg voor de nodige blessures. Zo moest de schouder van Steven Defour tijdens de rust terug in de kom getrokken worden. Hasi schoot achteraf met scherp richting blauw-zwart.

“Steven heeft doorgebeten omdat hij wist dat andere spelers ook twijfelachtig waren”, vertelt Hasi op de persconferentie. “Praet is direct naar het ziekenhuis gebracht. Hij heeft een hersenschudding en zal in een donkere kamer moeten blijven.”

Defour moest het naar verluidt voorzichtig aandoen en aftasten of hij het einde van de wedstrijd zou halen. “Hij moest zoveel mogelijk contact vermijden, maar bizar genoeg had hij héél veel contacten daarna”, sneert de trainer van paars-wit naar enkele Club-spelers.

Die opmerking van Hasi toverde een sarcastische glimlach op het gezicht van Philippe Clement. Bovendien zag de Anderlecht-coach naar onze mening even over het hoofd dat Defour zelf ook over de schreef ging. Onderstaande beelden zeggen genoeg…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws