Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Hasi: “Club Brugge heeft geluk gehad”

Hasi Club Brugge heeft geluk gehad

Besnik Hasi staat voor cruciale weken met Anderlecht. Paars-wit moét dit seizoen immers kampioen worden van manager Herman Van Holsbeeck. Op de eerste speeldag van de Play-Offs werden Hasi en zijn manschappen geholpen door een owngoal van Marco Bizot. 

“Iedereen geeft altijd maar kritiek op Anderlecht, maar andere ploegen zorgen ook niet voor spektakel”, vertelt de Anderlecht-coach. “Ik weet dat wij op een heel gelukkige manier hebben gescoord via een owngoal van de Genkse doelman. Maar andere ploegen hebben ook geluk gehad.”

“Ik denk dan aan Club Brugge (KVO-verdediger Bruno Godeau scoorde een owngoal na aandringen van Benoît Poulain, nvdr)”, gaat hij verder. “Maar daar praat niemand over”, foetert Hasi in La Dernière Heure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws