Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Gokkantoor betaalt weddenschappen op Brugse titel zondag ál uit’

'Gokkantoor betaalt weddenschappen op Brugse titel zondag ál uit'

Zondagavond gaat Club Brugge voor het eerst sinds 1998 op zoek naar een driepunter in het Astridpark. Als blauw-zwart effectief wint, zet het eerste achtervolger Anderlecht op 7 punten. Voor gokbedrijf Bingoal hét signaal om uit te pakken met een heuse stunt.

Bingoal meldt op zijn officiële site namelijk dat het zondagavond reeds alle weddenschappen op een titel voor Club Brugge vervroegd uitbetaalt, op voorwaarde dat Club zondag wint in het Constant Vanden Stockstadion. Nochtans zijn er na dit weekend nog zeven Play-Off-speeldagen waarbij er nog 21 punten voor het grijpen liggen.

“Iedereen komt in aanmerking voor deze actie”, klinkt het. “Zowel de spelers die in het verleden al op deze weddenschap gespeeld hebben, maar ook nieuwe en bestaande klanten hebben tot zondagavond 18 uur de tijd om volop van deze ‘stuntactie’ te genieten.”

Als Club zondagavond wint en het alsnog foutloopt voor de titel, mogen de klanten hun winst gewoon behouden. Dat weet Het Nieuwsblad. Het gokkantoor loopt daarmee een risico van 27.000 euro. Vorige week pakte de Britse bookmaker Betfred met een gelijkaardige actie uit. Zij betaalden alle weddenschappen op ‘Leicester City kampioen’ zes speeldagen voor het einde van de competitie al uit.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws