Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Goed nieuws voor José Izquierdo en Club Brugge

Goed nieuws voor José Izquierdo en Club Brugge

Club Brugge heeft vandaag goed nieuws gekregen van de Reviewcommissie. Het orgaan analyseerde na de midweekspeeldag en afgelopen weekend zeven fases, maar besloot om enkel Kara Mbodji op het matje te roepen.

Opvallend is dat de fase waarbij José Izquierdo een overtreding beging op Sébastien Dewaest niet eens onder de loep genomen werd. Het pleidooi van Genk-trainer Peter Maes mocht dus niet baten. Volgende fouten werden wel bekeken: Butelle (Genk – Club), Canesin (Zulte – Oostende), Acheampong (Gent – Anderlecht), Khalifa (Charleroi – Mechelen), Deschacht (Oostende – Anderlecht), Dendoncker (Oostende – Anderlecht) en Kara (Oostende – Anderlecht).

“Op basis van artikel 277 van het bondsreglement besliste de Reviewcommissie Kara Mbodji te laten vervolgen door het Bondsparket”, klinkt het. Het gaat om een fase waarbij ex-Club-speler Joseph Akpala een kopstoot kreeg van de Anderlecht-verdediger.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws