Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Geschillencommissie Hoger Beroep geeft Bondsparket gelijk over rode kaart Poulain

Geschillencommissie Hoger Beroep geeft Bondsparket gelijk over rode kaart Poulain

Er is dan toch een einde gekomen aan de rode kaart-soap van Benoît Poulain. Het Bondsparket oordeelde dat de Fransman de bal niet raakte in duel met Fernando Canesin, de Geschillencommissie vond van wel. De Geschillencommissie Hoger Beroep kreeg het laatste woord in de discussie. 

Hoewel Club akkoord ging met het voorstel van de Geschillencommissie (1 effectieve speeldag schorsing), gooide het Bondsparket roet in het eten door in beroep te gaan. De Geschillencommissie Hoger Beroep mocht de knoop vandaag doorhakken.

Zij volgden de redenering van het Bondsparket en beslisten bijgevolg om Poulain twee speeldagen schorsing (waarvan één voorwaardelijk) op te leggen. De bijkomende boete bedraagt €800. De centrale verdediger mag morgen dus niet in actie komen tegen AA Gent.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws