Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fans met vandalenstreken en intimidaties bij Club-speler: “Jij gaat eraan”

Gent-fans met vandalenstreken en intimidaties bij Club-speler Jij gaat eraan

Begin februari verloor AA Gent zowel in de halve finale van de Beker van België als in de competitie op Jan Breydel. En ook afgelopen zaterdag, tijdens de tweede speeldag van de Play-Offs, bleken de Buffalo’s een maatje te klein voor blauw-zwart. Dat zorgt bij de Gent-aanhang voor heel wat frustraties.

Eerder kon je op BlauwZwartFans al lezen dat een deel van de Buffalo-aanhang het zaterdagavond gemunt had op het huis van Ruud Vormer. Intussen zijn er daarover meer details bekend. Toen de Brugse middenvelder na de Slag om Vlaanderen aan zijn woning arriveerde, werd hij opgewacht door een twintigtal onruststokers, gehuld in kappen en bivakmutsen.

De Gent-fans in kwestie intimideerden Vormer met uitlatingen als: “Jij gaat eraan.” De auto van de Nederlander werd besmeurd met toiletpapier en er werden op de ruiten van de wagen en de voordeur van het huis stickers met het opschrift ‘Bruges Merda’ gekleefd. Volgens Het Nieuwsblad zou Vormer geen officiële klacht neerleggen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws