Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gent-fans dagen Club-aanhang uit

Gent-fans dagen Club-aanhang uit

De tweede speeldag van Play-Off I staat volledig in het teken van de Slag om Vlaanderen. Als Club Brugge zaterdag van AA Gent wint, zet het de Buffalo’s op 7 punten achterstand. Maar de Gent-fans houden geen rekening met dat scenario.

De rivaliteit tussen de fans van Club en Gent is de laatste jaren alleen maar toegenomen. In aanloop naar de wedstrijd van zaterdag dagen de Buffalo’s die van blauw-zwart uit met een bingospelletje.

“Refaelov speelt rechtsachter, de kinesist van Club springt naar de 4e ref, FCB supporters zijn doodstil na achterstand en AA Gent heeft 60% balbezit.” Het zijn maar enkele zaken waarvan de Gent-aanhang denkt dat ze vaak zullen voorkomen tijdens de topper. Wij gokken toch vooral op “Hein zwaait met zijn armen”.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws