Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Ex-Club-speler volgt O’Loughlin op als coach van STVV

Ex-Club-speler volgt O'Loughlin op als coach van STVV

Sint-Truiden besliste onlangs om trainer Chris O’Loughlin na dit seizoen aan de kant te schuiven. Intussen is bekend wie de Noord-Ierse voetbaltrainer zal opvolgen. 

STVV zal volgend seizoen met Ivan Leko in zee gaan. De 38-jarige Kroaat wordt de nieuwe coach van de Kanaries. De middenvelder vertoefde van 2005 tot 2009 bij Club Brugge en vond 20 keer de weg naar doel voor blauw-zwart.

Er werd gekozen voor Leko omdat hij voldoet aan het profiel dat Sint-Truiden vooropstelde: jong en ambitieus. Volgens Het Belang van Limburg tekent Leko vandaag zijn contract bij de Truienaars. Eerder was de ex-Bruggeling ook al coach bij Oud-Heverlee Leuven. De Limburgers hopen om via de connecties van Leko enkele sterkhouders bij de degradant te kunnen wegplukken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws