Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels voor politierechtbank na overdreven snelheid

Engels voor politierechtbank na overdreven snelheid

Na vijftien maanden blessureleed is de carrière van Bjorn Engels in een stroomversnelling gekomen. Zijn sterke prestaties bij Club Brugge leverde hem zelfs een selectie bij de Rode Duivels op. De 21-jarige verdediger kan zijn kwetsuur nu definitief achter zich laten, maar ondervindt er regelmatig wel nog de gevolgen van.

Engels was tijdens zijn blessure naar eigen zeggen behoorlijk prikkelbaar en had schrik dat Club hem zou opgeven. In juli 2015 resulteerde die moeilijke periode in een flinke snelheidsovertreding. Engels werd geflitst aan 146 kilometer per uur op een plaats waar de maximumsnelheid 70 bedraagt.

De Brugse verdediger moest zich dan ook voor de politierechtbank verantwoorden. Daar kreeg hij één maand rijverbod en een boete van €720. “Het was de eerste keer en hij zal zijn boete gewoon aanvaarden”, verklaart Johnny Maeschalck, zijn advocaat, in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws