Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels over zijn Club-liefde: “Breken het stadion af”

Engels over zijn Club-liefde:

Na vijftien maanden blessureleed staat Bjorn Engels steviger dan ooit in zijn schoenen. De 21-jarige centrale verdediger wil dan ook voorop gaan in de titelstrijd. 

“Ik wil Club iets teruggeven”, opent Engels aan HLN. “Tijdens mijn blessure is de club altijd blijven geloven in mij. Al die tijd voelde ik mij een deel van de club, terwijl dat allemaal veel geld heeft gekost. Ik zal dit nooit vergeten wanneer er aanbiedingen komen, want andere ploegen hadden mij toen misschien al lang opgegeven.”

“Sowieso wordt het niet gemakkelijk om deze warme club ooit te verlaten”, gaat hij verder. “Ik wil in ieder geval op een hoogtepunt vertrekken. Niet langs een achterpoortje zonder prijs. Club Brugge zit diep in mijn hart. Na alles wat Club voor mij gedaan heeft, zou de titel het ideale geschenk zijn.”

“Als we effectief kampioen worden, breken we hier het stadion af. Dat zou voor de hele club echt ‘niet normaal’ zijn. En eerlijk… Als Gent vorig jaar kampioen kon spelen, dan moeten wij dat dit jaar met onze kwaliteiten ook kunnen”, besluit Engels.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws