Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels na ruime zege tegen Zulte: “Signaal gegeven”

Engels na ruime zege tegen Zulte Signaal gegeven

Club Brugge klopte zaterdagavond Zulte Waregem met 5-0 en kan dan ook rustig toeleven naar de volgende belangrijke thuiswedstrijd tegen KRC Genk. Bjorn Engels stond na zijn blessure opnieuw in de basis en deed dat voortreffelijk.

“Het was zeker goed”, vertelt Engels op de officiële website. “Club heeft zijn eigen spel kunnen spelen. Daarbij lukte het om vijf keer te scoren en kregen we geen doelpunt tegen. We hebben nu ook de twee moeilijke uitwedstrijden op Anderlecht en Genk achter de rug. Na die zware midweekwedstrijd waren we gebrand op revanche.”

“We moesten een signaal geven dat we die eerste plaats verdienden en dat is ook gebeurd”, gaat de Brugse verdediger verder. “Het is nu even genieten van deze overwinning en dan draaien we al vlug de knop om voor de volgende wedstrijd nu zondag thuis tegen Genk.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws