Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels geniet na Brugse overwinning: “Daar zijn we in geslaagd”

Engels geniet na Brugse overwinning: "Daar zijn we in geslaagd"

Club Brugge is er zaterdagavond in geslaagd om landskampioen AA Gent op 7 punten te zetten. Bjorn Engels, die vorig seizoen geblesseerd moest toekijken naar de titelstrijd, geniet met volle teugen. 

“Deze topwedstrijd tegen Gent was heel intens. Je weet dat je geconcentreerd moet zijn vanaf de eerste seconde tot het laatste fluitsignaal. En als ik eerlijk moet zijn, dan was bij sommige spelers rond de zeventigste minuut het bobijntje bijna af. Dan is het de kunst om even naar adem te happen en niks weg te geven. Daar zijn we in geslaagd”, vertelt de Brugse verdediger.

Volgende week wacht blauw-zwart de moeilijke verplaatsing naar Anderlecht. “We kunnen nu met een goed gevoel naar de volgende topper toeleven. Maar we mogen nu toch even genieten vind ik. We zetten de kampioen van vorig seizoen immers op zeven punten!”, besluit Engels op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws