Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels geeft zijn mening over schorsing Preud’homme

Engels geeft zijn mening over schorsing Preud'homme

Na de 0-1-overwinning tegen KV Oostende volgen er voor Club Brugge twee absolute topmatchen. Zaterdag komt AA Gent in Jan Breydel op bezoek en de week nadien bekampen Michel Preud’homme & co Anderlecht in het Astridpark.

De Brugse coach zal in die duels wel niet op de bank mogen plaatsnemen, maar dat zal volgens Bjorn Engels voor weinig problemen zorgen. “Het zal misschien iets rustiger zijn op de bank. Maar ik denk niet dat zijn afwezigheid de spelers erg zal beïnvloeden. Tijdens een match ben je toch vooral bezig met het spel”, aldus de centrale verdediger.

Engels gaat er overigens vanuit dat de Luikenaar – ondanks zijn tribuneplaats – toch zijn stempel zal kunnen drukken. “We zullen de coach voor en tijdens de match te zien krijgen. De tactische aanwijzingen zullen wel tot bij ons doorsijpelen”, besluit hij in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws