Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Emotionele Engels getuigt over confrontatie met fans: “Ik was beschaamd”

Emotionele Engels getuigt over confrontatie met fans Ik was beschaamd

Op het veld is Bjorn Engels een rasechte krijger die niets of niemand ontziet. Ernaast heeft hij door zijn zachte karakter veel kenmerken van een ideale schoonzoon: hondstrouw, gevoelig, ambitieus en bovenal bloednuchter.

‘No Sweat, No Glory’ – de Brugse leuze is Engels op het lijf geschreven. Vijftien maanden vocht hij tegen zijn langdurige blessure, maar vandaag de dag is hij klaar om voorop in de titelstrijd te gaan. Zéker na de verloren bekerfinale. “De supporters daags na de bekerfinale in de ogen kijken. Pff, dat was niet leuk. Gisteren was ik toevallig nog op een supportersavond in Torhout. Als je dan ziet wat die mensen er allemaal voor doen…”

“Na de bekerfinale was ik beschaamd”, gaat Engels verder in HLN. “Het is niet te verklaren dat we zo afwezig waren. De fans hebben er alles voor over en dan zetten wij zo’n prestatie neer. Ik heb me daardoor heel erg slecht gevoeld, maar gelukkig is de reactie snel gekomen.”

“Club Brugge is geen groep vedetten, maar wel een groep van spelers die hun shirt natmaken. Vroeger, toen ik als klein ‘manneke’ op de tribune zat, was het niet anders. Gert Verheyen, Clement,… Het was nooit het mooiste voetbal, maar ze wonnen wel altijd. Vol gas geven en voor elkaar vechten. Dat hebben we tegen Oostende gedaan en moeten we zaterdag tegen AA Gent opnieuw doen”, besluit de Brugse verdediger strijdvaardig.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws