Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Djuricic is het niet eens met Brugse situatie: “Vreemde regeling”

Djuricic is het niet eens met Brugse situatie: "Vreemde regeling"

Anderlecht haalde tijdens de wintermercato Filip Djuricic binnen om meer voetballend vermogen in de ploeg te krijgen. De huurling van Benfica heeft echter nog altijd geen assists en doelpunten achter zijn naam staan. Toch is de Serviër naar eigen zeggen klaar voor de titelstrijd, maar met het systeem van de Play-Offs is hij nog niet helemaal mee.

“Ik voel me opnieuw fitter, omdat ik bij de nationale ploeg veel gerust heb”, vertelt Djuricic aan Het Laatste Nieuws. “Ze hebben me daar één keer een half uur en één keer een kwartier laten spelen. Ik voel me klaar om in Play-Off I opnieuw mijn beste niveau te halen.”

“Of ik het concept van de Play-Offs begrijp? Ik snap niet dat Club Brugge een Europees ticket krijgt omdat ze eerste worden na de reguliere competitie. Dat vind ik een vreemde regeling. En Play-Off II begrijp ik al helemaal niet.”

“De dertiende kan in mei nog voor Europees voetbal spelen als hij de finale van Play-Off II wint, maar de vijfde en de zesde niet meer. Dat is toch te gek? Nu goed, voor ons telt die vierde plaats niet. Enkel de eerste telt”, besluit Djuricic.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws