Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dierckx komt met duidelijk statement na niet-selectie

Dierckx komt met duidelijk statement na niet-selectie

Tuur Dierckx kreeg dit seizoen vijf basisplaatsen van Michel Preud’homme. De laatste daarvan dateert intussen van 25 oktober vorig jaar, toen Club met 3-1 verloor in het Astridpark. Na die wedstrijd volgden er maar liefst 13 korte invalbeurten van gemiddeld 11 minuten. En de laatste weken duikt zijn naam zelfs in de selectie niet meer op.

Nu de naam van Dierckx vandaag opnieuw ontbreekt in de Brugse selectie voor tegen Zulte Waregem, zijn er heel wat fans die zich vragen beginnen te stellen. Zo zijn er supporters die zich afvragen of de 20-jarige flankaanvaller geblesseerd is. Maar dat blijkt allesbehalve het geval. Dat maakte de Brugse publiekslieveling zelf duidelijk via een boodschap op Twitter: “100% fit = niet geblesseerd”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws