Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze ‘ontlede’ scheldtirade had MPH voor het Astridpark in petto

Deze ontlede scheldtirade had MPH voor het Astridpark in petto

Club Brugge verloor zondagavond met het kleinste verschil tegen Anderlecht. Op het einde van de wedstrijd jende het Astridpark Michel Preud’homme door “Allez Michel, chante avec nous” te zingen. En daar was de Brugse coach duidelijk niet mee gediend.

Een fan-account van Anderlecht denkt er intussen in geslaagd te zijn om te ontleden wat de scheldtirade van Preud’homme precies inhield: “Je vous encule, je vous encule, Bende de merde.” Vrij vertaald betekent dat iets als: “Fuck you, bende stront.” Of dat overeenstemt met de realiteit? Oordeel zelf…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws