Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze Club-speler zorgde ervoor dat Poulain Club boven Gent verkoos’

'Deze Club-speler zorgde ervoor dat Poulain Club boven Gent verkoos'

Club Brugge troefde afgelopen winter AA Gent af in de strijd om Benoît Poulain. Een serieuze streep door de rekening van Hein Vanhaezebrouck, die in de ex-Kortrijk-verdediger een sleutelpion zag voor de Gentse defensie. 

Vorige week ruilde Patrick Turcq KV Kortrijk in om bij AA Gent aan de slag te gaan als sportief manager. “Of ik Poulain naar Gent had kunnen loodsen? Dat weet ik niet, omdat de situatie zich niet voordeed”, vertelt hij in Sport/Voetbalmagazine. “Misschien zou ik invloed gehad hebben, dat is mogelijk, maar of die doorslaggevend zou zijn geweest, weet je niet. Uiteindelijk ligt de beslissing altijd bij de speler.”

“Ik weet alleen dat Ludovic Butelle invloed heeft gehad”, gaat Turcq verder. “Hij is een jeugdvriend van Benoît en sprak tegen hem blijkbaar in lovende termen over Club Brugge. Mij is gezegd dat dát doorslaggevend is geweest in zijn keuze, plus een goed gesprek van Benoît met Michel Preud’homme.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws