Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Oostende opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Oostende opzijzetten

We hebben er even op moeten wachten, maar de Play-Offs staan nu écht wel voor de deur. Voor Club worden het meteen cruciale weken. Michel Preud’homme en de zijnen spelen immers 3 van hun 4 eerste wedstrijden buitenshuis. Zaterdag trekt blauw-zwart naar Schiervelde, dan komen de Buffalo’s op bezoek in Jan Breydel en vervolgens wachten de loodzware verplaatsingen naar Anderlecht en Genk.

Michel Preud’homme beschikt tegen de Kustboys over een nagenoeg volledig fitte kern. Stefano Denswil en Benoît Poulain zijn immers fit geraakt, maar er wordt geen risico genomen met de Nederlandse sterkhouder. Denswil blijft na zijn enkelblessure en bijgevolg afwezigheid van 4 weken uit voorzorg nog even aan de kant. De liesverrekking die Poulain op stage in Marbella opliep, bleek minder erg dan in eerste instantie gedacht. De Fransman zou naar verluidt zelfs kunnen starten zaterdag.

Abdoulay Diaby kreeg vandaag slecht nieuws. De Geschillencommissie Hoger Beroep besliste immers dat hij omwille van zijn rode kaart in de bekerfinale niet mag aantreden tegen KV Oostende.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese
Verdedigers: Meunier, De fauw, Poulain, Engels, Mechele en De Bock
Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman en Gedoz
Aanvallers: Refaelov, Dierckx, Vossen, Wesley, Pereira en Izquierdo

Selectie KV Oostende

Biebauw, Ovono, Lukaku, Milic, Godeau, Rozehnal, Capon, Vandendriessche, De Schutter, Jonckheere, Siani, Jali, Berrier, Canesin, Pedersen, El Ghanassy, Musona, Akpala en Cyriac.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws