Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

Deze Bruggelingen moeten Anderlecht opzijzetten

Zondagavond trekt Club Brugge naar het Astridpark. Na dit weekend kan de afstand tussen blauw-zwart en paars-wit 7 punten, 4 punten of 1 punt bedragen. Het hoeft dan ook niet benadrukt te worden dat de belangen straks groot zijn in het Constant Vanden Stockstadion. 

Ruud Vormer en Lior Refaelov waren deze week onzeker voor de confrontatie met Anderlecht, maar beide spelers zitten in de selectie. Vormer kon vrijdag opnieuw voluit meetrainen, terwijl Refaelov slechts een deel van de groepstraining afwerkte. Sander Coopman en Benoît Poulain keren terug in de selectie, Tuur Dierckx valt af.

Hoewel Anderlecht in eerste instantie meldde dat Frank Acheampong niet tijdig fit zou geraken, is de Ghanees er toch bij. Dat kondigde hij vandaag zelf aan op Twitter. Olivier Deschacht en Andy Najar kampen met kwaaltjes, maar zijn normaal gesproken eveneens inzetbaar. Matias Suarez en Imoh Ezekiel halen de topper sowieso niet.

Selectie Club Brugge

Doelmannen: Butelle en Bruzzese

Verdedigers: Meunier, De fauw, Engels, Poulain, Mechele, Denswil, De Bock en Bolingoli

Middenvelders: Simons, Claudemir, Vormer, Vanaken, Coopman, Gedoz

Aanvallers: Refaelov, Diaby, Vossen, Pereira, Moraes en Izquierdo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws