Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze 11 Club- en Anderlecht-namen kiest Marc Degryse als mixed team

Deze 11 Club- en Anderlecht-namen kiest Marc Degryse als mixed team

Zondagavond om 18 uur trekt Club Brugge naar het Astridpark. Marc Degryse mocht zijn 11 favoriete spelers uit beide elftallen kiezen om zo een ultiem ‘mixed team’ te smeden. Onderstaand het resultaat. 

Degryse kiest voor zes Club-spelers in zijn elftal: De Bock, Engels, Meunier, Izquierdo, Vanaken en Refaelov. Van paars-wit kiest de analist voor Proto, Kara, Defour, Praet en Okaka. Als Club zondag aan het langste eind trekt, zet het aartsrivaal Anderlecht op 7 punten. Omgekeerd kunnen Hasi en de zijnen bij een driepunter naderen tot op één punt van blauw-zwart.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws