Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Depoitre haalt uit naar Club-speler: “Hij viseert de man met goedkope uithalen”

Depoitre haalt uit naar Club-speler Hij viseert de man met goedkope uithalen

Begin februari won Club Brugge twee keer van AA Gent. Zowel in de halve finale van de Beker van België als in de competitie werd er met het kleinste verschil gewonnen. Die nederlagen lijkt Laurent Depoitre maar moeilijk te kunnen verkroppen. 

“Ze doen hier alsof ze het WK gewonnen hebben”, klonk het toen bij Depoitre. “De verdedigers speelden meer de man dan de bal. Dat is hun verdienste, maar voor ons is dat frustrerend”, ging hij verder.

En intussen is Depoitre duidelijk nog niet vergeten dat hij in die twee confrontaties met blauw-zwart niet verder geraakte dan de achterzakken van Bjorn Engels en Stefano Denswil.

In aanloop naar het duel van zaterdagavond probeert hij dan maar om de Brugse verdediging te destabiliseren. “Denswil is een speler die de man viseert met goedkope uithalen. Daar hou ik niet van”, klinkt het in L’Avenir. Nu Benoît Poulain geschorst is, kiest Michel Preud’homme centraal achterin wellicht voor het duo Engels-Denswil.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws