Depoitre haalt uit naar Club-speler: “Hij viseert de man met goedkope uithalen”

Depoitre haalt uit naar Club-speler Hij viseert de man met goedkope uithalen

Begin februari won Club Brugge twee keer van AA Gent. Zowel in de halve finale van de Beker van België als in de competitie werd er met het kleinste verschil gewonnen. Die nederlagen lijkt Laurent Depoitre maar moeilijk te kunnen verkroppen. 

“Ze doen hier alsof ze het WK gewonnen hebben”, klonk het toen bij Depoitre. “De verdedigers speelden meer de man dan de bal. Dat is hun verdienste, maar voor ons is dat frustrerend”, ging hij verder.

En intussen is Depoitre duidelijk nog niet vergeten dat hij in die twee confrontaties met blauw-zwart niet verder geraakte dan de achterzakken van Bjorn Engels en Stefano Denswil.

In aanloop naar het duel van zaterdagavond probeert hij dan maar om de Brugse verdediging te destabiliseren. “Denswil is een speler die de man viseert met goedkope uithalen. Daar hou ik niet van”, klinkt het in L’Avenir. Nu Benoît Poulain geschorst is, kiest Michel Preud’homme centraal achterin wellicht voor het duo Engels-Denswil.

Laaste nieuws

Ruud Vormer reageert op de titel van blauwzwart

Club Brugge is kampioen van het seizoen. Een bijzondere manier om een titel te veroveren, maar het is wel degelijk een gewonnen...

De beslissing van de Pro League is klaar! Dit gebeurt er met het Belgische voetbal

Geen competitie meer dit seizoen, wel nog een bekerfinale. Blauwzwart is kampioen en volgend jaar spelen we met 18 ploegen. Volgens Het...

Spelers weten heel goed wat ze willen over verder verloop competitie

Het Laatste Nieuws hield bij honderd voetballers uit de Jupiler Pro League een steekproef over het verdere verloop van de competitie.
Haal samen met andere fans van Club Brugge het maximale uit je weddenschappen

Populaire artikelen

Blauwzwart druk bezig met zomertransfers

De coronacrisis heeft ook zijn voordelen. Club Brugge zit al volop in transfermodus en kan daar meer tijd voor uittrekken dan anders....

Spelerskern Club Brugge is plots bijna 20 miljoen euro meer waard

Het voetbal ligt al een tijdje stil, maar de spelerskern van Club Brugge heeft een flinke meerwaarde gekregen als we de website...

We keken massaal naar de heruitzending van de bekerfinale

De heruitzending van de bekerfinale tegen Anderlecht van enkele jaren geleden leverde een ongelofelijk resultaat op in deze lockdowntijden.

Simon Mignolet doet ferme geste voor zijn thuisstad

Simon Mignolet heeft tablets geschonken voor ziekenhuizen in zijn thuisstad. Sint-Truiden is enorm hard getroffen door het coronavirus.