Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil onthult zijn grote voorbeeld en favoriete club in het buitenland

Denswil onthult zijn grote voorbeeld en favoriete club in het buitenland

Stefano Denswil werd in het begin van zijn Brugse periode door heel wat analisten afgeschilderd als een ‘mislukte transfer’. Maar de Nederlander met Surinaamse roots gaf de criticasters lik op stuk en is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de blauw-zwarte defensie. Ook voor de camera’s oogt de centrale verdediger erg zelfzeker.

Denswil had het onder meer over zijn grote voorbeeld in de voetbalwereld. “Sinds ik klein ben, is John Terry van Chelsea altijd mijn voorbeeld geweest. Omdat ik ervan houd als een centrumverdediger tweebenig is. Daar kan ik zelf ook veel van opsteken. En als aanvaller kies ik voor Lionel Messi van Barcelona. Als je zijn controle hebt, zijn aannames, hetgeen hij laat zien… Dan ben je gewoon de beste van de wereld.”

“Mijn favoriete club in het buitenland? Chelsea! Omdat John Terry ook mijn grote voorbeeld is. En hij heeft daar altijd gespeeld. Chelsea heeft de afgelopen jaren ook erg mooie dingen bereikt en het is eigenlijk de enige club die ik sinds kleins af aan al een hele mooie club vindt”, besluit Denswil tegenover ProximusTalk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws