Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse vergelijkt Anderlecht met Club en Gent: “Zij zijn veel moderner”

Degryse vergelijkt Anderlecht met Club en Gent: "Zij zijn veel moderner"

Marc Degryse is nog altijd niet te spreken over de 4-2-nederlaag van Anderlecht op KV Oostende. De analist kadert de problemen van paars-wit in een groter perspectief en vergelijkt Hasi en de zijnen met Club Brugge en AA Gent.

“Ik heb Van Holsbeeck op een bepaald moment horen zeggen: ‘De achterstand mag geen 12 punten worden’. En 9 punten wél ofzo – hallo? Laat ons eerlijk zijn: Anderlecht is al lang geen trendsetter meer in België. Ze zijn niet meer vernieuwend en geven niet langer het goede voorbeeld. Club Brugge en Gent zijn veel moderner”, vertelt Degryse.

Geert De Vlieger kan zich niet helemaal in die mening vinden. “Ja maar, jongens, stél nu eens dat ‘Houdini’ (Anderlecht, nvdr) alsnog kampioen wordt… Dat zou de vierde titel zijn in vijf jaar. Niet slecht voor een club die achter de feiten holt”, besluit de ex-doelman van Club Brugge in Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws