Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse: “Dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd”

Degryse Dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd

Club Brugge deed in zijn eerste twee Play-Offwedstrijden wat het moest doen en pakte 6 op 6 tegen KV Oostende (0-1) en AA Gent (2-0). Komende weken staan Michel Preud’homme en zijn manschappen wel voor twee loodzware verplaatsingen. Blauw-zwart trekt zondag naar het Astridpark en vervolgens naar de Cristal Arena. Marc Degryse analyseert.

“Voor Club Brugge ligt de sleutel in de komende twee lastige uitwedstrijden op Anderlecht en Racing Genk, waar ze in de reguliere competitie telkens verloren. Club mag niet verliezen in het Astridpark tegen een directe concurrent, en in dat geval trekken ze in een zetel naar Racing Genk”, vertelt de analist in HLN.

“De zege tegen AA Gent was een voortzetting van wat ik eigenlijk al enkele maanden vaststel: met een geweldige wedstrijdmentaliteit zet Club zijn tegenstanders opzij. Ik ben nog altijd niet onder de indruk van hun voetbal. De intensiteit die Club aan de dag legt, vind ik knap en was er tegen AA Gent niet over. Club maakt dat de tegenstander niet in zijn spel kan komen. Je merkt gewoon dat de honger om kampioen te worden enorm is bij Club Brugge en dat zou wel eens de doorslag kunnen geven in de titelstrijd”, besluit Degryse.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws