Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Vlieger: “Zijn naam is gevallen als opvolger van MPH”

De Vlieger Zijn naam is gevallen als opvolger van MPH

Volgens heel wat analisten is de kans erg groot dat Michel Preud’homme Club Brugge na dit seizoen verlaat. Intussen worden er zelfs al namen genoemd om de Luikenaar op te volgen bij blauw-zwart.

Preud’homme vertelde onlangs dat een eventueel kampioenschap zijn toekomst bij Club niet zal beïnvloeden. “Ik heb al een beslissing genomen. De mensen die het moeten weten, zijn al op de hoogte”, klonk het bij de Brugse coach. Bij PlaySports schoven ze Foeke Booy naar voren als mogelijke opvolger.

De 53-jarige Nederlander speelde van 1989 tot 1993 voor blauw-zwart en vond 49 keer de weg naar doel in 117 wedstrijden. In het verleden was hij coach bij onder meer Cercle Brugge, Al-Nassr en FC Utrecht. Geert De Vlieger acht de kans echter klein dat Booy zal terugkeren naar Jan Breydel. “Zijn naam is al een paar keer gevallen, maar ik denk toch dat ze voor een zwaarder kaliber zullen gaan.”

Eddy Snelders sloot zich daarbij aan. “Zijn vorige passage in België was al geen succes en dan moet je toch eerst elders nog een resultaat halen. Het is nog iets te vroeg, hij moet eerst nog een tussenstap zetten.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws