Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos komt met opvallende vaststelling: “Dat is de beste transfer van Club Brugge”

De Mos komt met opvallende vaststelling Dat is de beste transfer van Club Brugge

Club Brugge won zaterdagavond met 5-0 van Zulte Waregem én bracht bovendien goed voetbal op de mat. Door de nederlaag van Anderlecht tegen Oostende is de kans op een Brugs kampioenschap dus weer wat groter geworden. Aad de Mos heeft daar een opmerkelijke verklaring voor.

“Na de 3-0 van Club Brugge tegen Zulte Waregem kon ik het niet meer aanzien”, vertelt Aad de Mos in Stadion. Omdat het defensief geklungel van Essevee de Nederlandse analist pijn deed aan de ogen, miste hij dus de twee doelpunten van Jelle Vossen. “Maar Brugge heeft zich dus weer herpakt”, gaat hij verder.

“Club Brugge heeft trouwens de beste transfer gedaan die er was. En dat was Victor Vazquez verkopen. Dat is de sleutel waardoor ze de grinta teruggevonden hebben. Ik heb altijd gezegd dat Club hem moest verkopen”, besluit De Mos zelfverzekerd.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws