Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos heeft speciale weddenschap over Club Brugge: “Ga ik veel etentjes mee winnen”

De Mos heeft speciale weddenschap over Club Brugge Ga ik veel etentjes mee winnen

We keren even terug naar donderdag 17 september 2015: Club Brugge gaat kansloos met 5-0 onderuit op het veld van Napoli. Net op die avond deed Aad de Mos naar eigen zeggen een voorspelling over blauw-zwart. En de Nederlandse analist is ervan overtuigd dat die straks zal uitkomen.

“Club Brugge gaat kampioen spelen”, vertelt De Mos zonder enige aarzeling in Stadion. “Toen Club in Napoli verloor, heb ik gezegd: ‘Eerst Napels zien en dan kampioen spelen.’ Iedereen lachte me toen uit op de redactie, maar ze gaan het echt halen dit seizoen. Mijn complimenten voor de grinta!”

“Die voorspelling van 17 september gaat heel veel mensen een etentje kosten”, lacht De Mos. Ook Gilles De Bilde ziet blauw-zwart straks aan het langste eind trekken. “Ik denk dat Club het in eigen handen heeft, want ze spelen nog 3 van de laatste 5 wedstrijden thuis.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws