Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De Mos daagt Vanhaezebrouck uit voor match tegen Club: “Hem kochten ze met een blinddoek”

De Mos daagt Vanhaezebrouck uit voor match tegen Club:

Club Brugge is goed aan zijn Play-Offs begonnen dankzij een 0-1-overwinning tegen KV Oostende. Datzelfde kan niet van AA Gent gezegd worden. De Buffalo’s geraakten in eigen huis immers niet voorbij Zulte Waregem (1-1). Zaterdag kan blauw-zwart mits een driepunter Hein Vanhaezebrouck & co op 7 punten zetten.

“De opbouw van Gent was héél zwak tegen Zulte Waregem”, opent Jan Boskamp in Stadion. “Vooral met Nielsen. Hij werd volgens mij bewust niet aangevallen door de spelers van Zulte. Ze kozen dan voor de lange bal, maar die kwam nooit aan. Ze gaan Brecht Dejaegere ook nog ontzettend missen.”

Aad de Mos ging nog een stapje verder. “Hein zegt wel van niet, maar iedereen weet nu toch hoe het zit als je druk zet op die verdediging?”, trekt de analist van leer. “De hele wedstrijd speelde Gent in een te hoog tempo voor hun techniek. Ze waren veel te gehaast. Enkel Kums kon mij bekoren. En die Deaux op het middenveld, die hebben ze waarschijnlijk met een blinddoek gekocht.”

En daar stopte de ergernis van Aad de Mos niet. “We praten nu wel gezellig met elkaar over 7 punten of 1 punt (Als Gent zaterdag in Jan Breydel wint, nvdr), maar Gent wint geen wedstrijden meer na de winterstop. Dat ze mij dan dit weekend maar eens laten zien dat die code niét gekraakt is. Wat is dan de oplossing? Oostende, Club Brugge, Wolfsburg, Zulte Waregem… Gent komt er niet meer uit. Dat is gewoon zo.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws