Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

De 11 namen bij KRC Genk en Club Brugge

Na de 1-0-nederlaag tegen Anderlecht wil Club Brugge met een driepunter aanknopen in de Cristal Arena. Dat zal echter geen gemakkelijke klus worden. KRC Genk won immers zijn laatste 7 thuisduels. Michel Preud’homme en Peter Maes sturen onderstaande manschappen tussen de lijnen. 

Preud’homme kan tegen de Limburgers geen beroep doen op Bjorn Engels. De Brugse verdediger zat wel in de selectie, maar neemt plaats in de tribune. Lior Refaelov start op de bank en krijgt, afhankelijk van het spelverloop, speelminuten als invaller. Maes beschikt over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Leon Bailey en Thomas Buffel ondervinden lichte hinder. Desondanks starten beide spelers wél in de basis.

Opstelling KRC Genk

Opstelling KRC Genk

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws