Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

De 11 namen bij Club Brugge en Zulte Waregem

Club Brugge wil na de nederlagen in het Astridpark (1-0) en in de Cristal Arena (4-2) aanknopen met een driepunter tegen Zulte Waregem. Trainers Michel Preud’homme en Francky Dury sturen onderstaande namen tussen de lijnen. 

Preud’homme kan tegen Essevee over een nagenoeg volledig fitte kern beschikken. Enkel Poulain, Agu en Ibini vertoeven nog in de Brugse ziekenboeg. Sterkhouders Engels en Refaelov zijn opnieuw inzetbaar. Dierckx en Cools ontbreken in de blauw-zwarte selectie.

Meer blessurezorgen zijn er voor Dury. Hij kan in Jan Breydel geen beroep doen op Diallo (adductor), Verstraeten (enkel), Brebels (enkel), Bostyn (schouder), D’Haene (knie), Baudry (adductor), Sami (knie) en Essikal (hoofdblessure).

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Zulte Waregem

Steppe, Verboom, Poletanovic, Leye, De Ridder, Dalsgaard, Meïté, Mendy, Lepoint, Cordaro en Kaya

Wisselspelers: Bossut, Thiam, Buyl, Benteke, Storm, Zaidi en De Smet

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws