Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De 11 namen bij Club Brugge en AA Gent

De tweede speeldag in de Play-Offs staat volledig in het teken van de Slag om Vlaanderen. Michel Preud’homme en de zijnen willen er alles aan doen om AA Gent op 7 punten achterstand te zetten, maar Hein Vanhaezebrouck & co zijn vastberaden om dat niet te laten gebeuren. Onderstaand de opstellingen.

Preud’homme kan vandaag geen beroep doen op de geschorste Benoît Poulain. Centraal in de verdediging krijgt Bjorn Engels het gezelschap van Stefano Denswil. Voorts beschikt de Brugse coach over een nagenoeg volledig fitte kern. Enkel Bernie Ibini ligt nog in de lappenmand.

Vanhaezebrouck moet het in Jan Breydel stellen zonder Brecht Dejaegere, Hatem Elhamed en Brian Vandenbussche. Sebastien Delferière zal de ongetwijfeld intense topper in goede banen proberen te leiden.

Opstelling Club Brugge – Gent

Opstelling Club Brugge - Gent

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws