Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

De 11 namen bij Anderlecht en Club Brugge

Club Brugge en Anderlecht begonnen allebei met 6 op 6 en dus foutloos aan de Play-Offs. Het belooft dan ook een match op het scherpst van de snee te worden tussen de nummers één en twee uit de Jupiler Pro League. Onderstaand de opstellingen van Michel Preud’homme en Besnik Hasi.

Club moet het in de topper tegen Anderlecht zonder Engels en Refaelov stellen. Vormer kampte deze week met knieproblemen, maar de Nederlandse sterkhouder kan in de basis starten tegen paars-wit. Anderlecht kan op zijn beurt niet op Suárez rekenen. Deschacht en Najar zijn niet 100% fit, maar behoren wel tot de selectie. Deschacht zit op de bank, Najar speelt met een inspuiting.

Opstelling Club Brugge

Opstelling Club Brugge

Opstelling Anderlecht

Opstelling Anderlecht

Bankzitters Anderlecht: Roef, Deschacht, Badji, Djuricic, Conte, Sylla en Hassan

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws