Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Coucke & co hebben geen interesse in aangeboden Club-speler’

'Coucke & co hebben geen interesse in aangeboden Club-speler'

Club Brugge beschikt dit seizoen over een erg ruime kern en daardoor zijn er heel wat spelers die nauwelijks minuten kunnen vergaren. Eén van hen is Boli Bolingoli. Voor hem is er mogelijk geen toekomst meer bij blauw-zwart. 

De 20-jarige linkspoot zou volgens Het Nieuwsblad namelijk aangeboden zijn bij KV Oostende. Maar omdat Bolingoli nog tot 2019 onder contract ligt en er bijgevolg een transfersom voor hem op tafel gelegd zal moeten worden, staan Marc Coucke & co niet te springen om de Bruggeling over te nemen.

Eerder werd Bolingoli ook al gelinkt aan Genoa en AS Roma, maar beide ploegen lijken intussen niet langer een optie te zijn. In 30 competitieduels was de Congolese Belg goed voor 1 doelpunt. Bolingoli maakte vooral indruk met zijn twee treffers in de Europa League-wedstrijd tegen Besiktas.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws