Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club volgt veelbelovende spits uit tweede klasse

Club volgt veelbelovende spits uit tweede klasse

Nog 5 spannende Play-Offspeeldagen resten ons en dan weten we wie met de landstitel aan de haal gaat. In de tussentijd denkt Club Brugge ook al aan zijn ploeg van volgend jaar. 

Zo weet Het Laatste Nieuws dat blauw-zwart de 17-jarige Nicolas Orye op het oog heeft. De jonge aanvaller komt momenteel uit voor Patro Eisden en meet 1 meter 97. In zijn jeugdjaren speelde hij bij Sint-Truiden.

Na Nieuwjaar vond Orye in negen duels drie keer de weg naar doel voor het nummer 15 uit de Proximus League. Ook andere Belgische topclubs volgen zijn prestaties naar verluidt op de voet. Op woensdag 23 september vorig jaar won Club in de Croky Cup met 0-4 van Patro Eisden. Orye was er toen niet bij.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws