Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers schaterlachen met vierende MPH

Club-spelers schaterlachen met vierende MPH

Het was een grappig zicht zaterdagavond, Michel Preud’homme die samen met teammanager Dévy Rigaux tussen de fans opdook. Maar het bracht wel geluk. Club won de Slag om Vlaanderen en doet zo een uitstekende zaak in de titelstrijd.

Na de verlossende 2-0 van José Izquierdo was Preud’homme, net zoals heel Jan Breydel, door het dolle heen. Hij sprong en zong alle opgestapelde zenuwen in één keer van zich af. Dat alles tot groot jolijt van Ruud Vormer, Abdoulay Diaby, Davy De fauw en Sébastien Bruzzese. Zij merkten hun vierende coach vanop de bank op en kwamen niet meer bij van het lachen 🙂

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws