Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-spelers doen Tom De Sutter een plezier

Club-spelers doen Tom De Sutter een plezier

Woensdag stond er geen training op het programma voor de spelers van Club Brugge. In plaats daarvan werd een teambuildingsactiviteit op poten gezet. 

De Brugse delegatie trok richting Sint-Kruis, waar de padelclub van Tom De Sutter gelegen is. Ook de blauw-zwarte stafleden waagden zich aan de nieuwe racketsport (zie filmpje onderaan). Op die manier hoopt Club om in aanloop naar de belangrijke topper tegen Anderlecht de groepsgeest een boost te geven.

Ruud Vormer (gekneusde knie) en Lior Refaelov (spierblessure) waren er niet bij. De Nederlandse en Israëlische sterkhouder kregen verzorging en doen er alles aan om klaar te geraken voor zondag. Volgens HLN hervatten beide spelers donderdag de individuele training.

De Sutter vertoeft momenteel nog altijd bij het Turkse Bursaspor. Veel plezier beleefde hij daar echter nog niet. De 30-jarige spits kreeg dit seizoen nog maar 411 speelminuten en zou van zijn nieuwe werkgever andere oorden mogen opzoeken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws