Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-speler voelt zich helemaal in zijn sas: “Dit is het beste seizoen uit mijn carrière”

Club-speler voelt zich helemaal in zijn sas Dit is het beste seizoen uit mijn carrière

Club Brugge staat na 5 speeldagen in de Play-Offs nog altijd op kop. En dat terwijl blauw-zwart al 3 uitmatchen (Oostende, Anderlecht en Genk) achter de rug heeft. Jan Breydel hoopt dan ook om straks eindelijk nog eens de titel te mogen vieren. Eén van de spelers die Club aan het kampioenschap kan helpen, is Laurens De Bock.

De Bock kreeg vorig seizoen heel wat kritiek, maar intussen gaat het een stuk beter met de 23-jarige linksachter. De Brugse verdediger maakt het menig aanvaller erg moeilijk door onder meer zijn grinta.

Vorige zomer deed nochtans het gerucht de ronde dat Club hem wilde laten gaan. Maar in Sport/Voetbalmagazine maakt De Bock duidelijk dat daar niets van waar is. “Dat artikel bleek van de pot gerukt. Ik heb veel kritiek gekregen, maar ik weet dat ik dit niveau aankan. Anders zou ik hier niet meer gespeeld hebben. Ik denk dat sommigen hun mening over mij ondertussen bijgesteld hebben.”

Naar verluidt had Club vorige zomer interesse in Ivan Obradovic, de Serviër die uiteindelijk voor Anderlecht koos en intussen geblesseerd is. De Bock bewijst dit seizoen echter dat hij zijn plaats heeft bij blauw-zwart. “Het gaat in stijgende lijn. Dit is het beste seizoen uit mijn carrière, ook als ik mijn jaren in Lokeren meetel. Ik voel me vooral volwassener op het veld.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws