Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club richt vizier op smaakmakers OHL, Albanese en Egyptische middenvelder

Club richt vizier op smaakmakers OHL, Albanese en Egyptische middenvelder

Club Brugge strijdt momenteel volop voor de landstitel, maar achter de schermen wordt er ook al aan de ploeg van volgend seizoen gewerkt. Zo volgt blauw-zwart twee smaakmakers van OHL, een Albanese en een Egyptische middenvelder.

Smaakmakers OHL

Club Brugge zou – net zoals Anderlecht – zijn vizier op Leandro Trossard en Yohann Croizet gericht hebben. “Het zijn interessante spelers die dit seizoen mooie dingen lieten zien. Maar we zijn niet de enige die hen volgen. Club Brugge doet dit ook”, vertelt Herman Van Holsbeeck aan Sudpresse.

Een overgang van Croizet is met een transfersom van 850.000 euro alleszins niet onoverkomelijk. Bij Trossard ligt dat al wat moeilijker. Genk wil zijn talent volgend seizoen immers volop zijn kans laten gaan.

Albanese middenvelder

Daarnaast heeft Club interesse in Liridon Latifi. “In de winter was er verregaande interesse van Club Brugge. Maar samen met mijn club had ik toen besloten om te wachten tot de zomer en dan pas mijn volgende bestemming kies. Ik wil niet te snel gaan”, vertelt de Albanees aan MundoFutbol. 

Latifi is een 22-jarige middenvelder die momenteel uitkomt voor Skenderbeu, de nummer één uit de Albanese competitie. Hij vond dit seizoen 3 keer de weg naar doel in 20 duels en speelt ook voor de U21 van Albanië.

Egyptische middenvelder

Tot slot stuurde Club – net zoals Anderlecht – ook een scout naar Griekenland. Tijdens de wedstrijd Atromitos – Panaitolikos werd Egyptenaar Amr Warda nauwlettend in de gaten gehouden.

Warda is een 22-jarige middenvelder die uitkomt voor Panaitolikos, de nummer acht uit de Griekse competitie. Hij vond dit seizoen 4 keer de weg naar doel in 24 duels en is eveneens drievoudig international van de Egyptische nationale ploeg.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws