Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club reageert opgetogen na binnenhalen nieuwe aanwinst: “Een grote meerwaarde”

Club reageert opgetogen na binnenhalen nieuwe aanwinst Een grote meerwaarde

De jeugdopleiding van Club Brugge doet het tegenwoordig erg goed. Naast de doorstroming van talenten naar het eerste elftal, lieten enkele jeugdploegen recent nog van zich spreken op diverse prestigieuze toernooien. En blauw-zwart is duidelijk van plan om de Club Academy naar een nóg hoger niveau te tillen.

Zo slaagde Club erin om Maarten Martens voor de neus van Anderlecht binnen te halen. Dat de ex-middenvelder van Anderlecht, RKC, AZ, PAOK Saloniki en Cercle Brugge voor blauw-zwart gekozen heeft, wordt op gejuich onthaald in Jan Breydel.

“Met al zijn ervaring als ex-profvoetballer en ex-international betekent de komst van Maarten een grote meerwaarde voor onze jeugdopleiding. Ons doel blijft om zoveel mogelijk jonge talenten te laten doorstromen naar de A-kern. Maarten zal ons hierbij helpen”, vertelt Pascal De Maesschalck, hoofd van de Brugse jeugdacademie, aan ClubTV.

Ook Martens zelf reageert opgetogen. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat werken met jonge spelers iets voor mij was. Na mijn profcarrière, die ik jammer genoeg vroegtijdig heb moeten beëindigen, ben ik dadelijk begonnen met een trainerscursus. Toen Club mij contacteerde en mij hun jeugdproject uitlegde, werd ik steeds enthousiaster over hun manier van werken. Ik ben dan ook blij hier aan de slag te kunnen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws