Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club mist mogelijk twee sterkhouders tegen Anderlecht

Club mist mogelijk twee sterkhouders tegen Anderlecht

Club Brugge bereidt zich momenteel achter gesloten deuren voor op de confrontatie met RSC Anderlecht. Als blauw-zwart wint, zet het paars-wit op 7 punten achterstand. Omgekeerd kunnen Besnik Hasi en de zijnen bij een driepunter naderen tot op één punt van Preud’homme & co. 

Club moet het zondag in het Constant Vanden Stockstadion mogelijk wel zonder Ruud Vormer en Lior Refaelov stellen. Volgens Het Laatste Nieuws staan er namelijk serieuze vraagtekens achter de beschikbaarheid van het duo.

Vormer moest tegen AA Gent na zo’n 50 minuten spelen uit de Slag om Vlaanderen stappen. De botsing mat Matz Sels lag aan de basis van de gekneusde knie van de Nederlander. Refaelov speelde afgelopen zaterdag met pijnstillers en moest eveneens voor affluiten gewisseld worden. De Israëliër heeft intussen nog steeds last van zijn spierblessure.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws