Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club mét en zonder Engels, een wereld van verschil

Club mét en zonder Engels, een wereld van verschil

Bjorn Engels kon afgelopen weekend niet in actie komen tegen Anderlecht. De 21-jarige centrale verdediger heeft een scheurtje in de quadriceps en is er ook tegen Genk sowieso niet bij. Bovendien is het afwachten of Engels de thuismatch van zaterdag tegen Zulte Waregem haalt. Dat blauw-zwart zijn afwezigheid kan missen als kiespijn, bewijzen onderstaande cijfers.

Club Brugge mét en zonder Engels, qua puntenaantal is het een groot verschil. Vóór de match tegen Anderlecht behaalde Club 83% van de punten mét Engels en 67% van de punten zonder hem (zie onderstaande tweet).

Na de nederlaag in het Astridpark liggen de verhoudingen zowaar nog wat verder uit elkaar: 83% van de punten mét Engels en 63% van de punten zonder hem. Vanzelfsprekend zijn er ook andere factoren die meespelen, maar dat Engels een belangrijke schakel in de Brugse defensie is, staat buiten kijf.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws