Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club is Anderlecht te snel af in strijd om ex-Rode Duivel

'Club is Anderlecht te snel af in strijd om ex Rode-Duivel'

Club Brugge en Anderlecht vechten straks, samen met AA Gent, om de landstitel. Maar niet alleen tussen de lijnen is de concurrentie groot. Want ook naast het veld proberen blauw-zwart en paars-wit elkaar de loef af te steken.

Zo zou Club volgens Het Nieuwsblad een voorstel hebben gedaan aan Maarten Martens. In Jan Breydel zien ze de ex-Rode Duivel graag in de jeugdwerking aan de slag gaan. De 31-jarige voetballer hing onlangs immers zijn schoenen aan de haak na mislukte passages bij PAOK Saloniki en Cercle Brugge.

Hoewel Martens de jeugdreeksen bij Anderlecht doorliep en er ook één keer in actie kwam voor het eerste elftal, zou het toch Club zijn dat de strijd om Martens wint. Naar verluidt is het slechts een kwestie van tijd vooraleer hij zijn handtekening plaatst. Eerder was Club Anderlecht ook al te snel af voor middenvelder Adnan Ugur en doelman Nick Shinton.

UPDATE: Maarten Martens kiest voor Club Brugge!

CLubTV_MaartenMartens_v3 from Club Brugge on Vimeo.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws