Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club heeft een speciaal plan om de titel te veroveren

Club heeft een speciaal plan om de titel te veroveren

Dit jaar wil Michel Preud’homme koste wat kost de titel schenken aan Club Brugge. Om tegenvallers zoals de nederlaag in het Astridpark in de kiem te smoren, heeft blauw-zwart een plan.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Michel Preud’homme de Brugse spelersgroep voor een uitdaging gesteld heeft. Dat zou de Luikenaar gedaan hebben op aanraden van mental coach Rudy Heylen. Waarom? Als de spelers een grotere doelstelling voor ogen hebben, zal er minder belang gehecht worden aan een nederlaag of gelijkspel.

Preud’homme is ervan overtuigd dat 20 op 30 in de Play-Offs moet volstaan om kampioen te worden. Maar na de uitschuiver in het Constant Vanden Stockstadion kan Club straks toch maar beter iets gaan rapen in de Cristal Arena. Hoe dan ook, de statistieken bewijzen alvast dat het huidige plan van de Brugse coach in het verleden gewerkt zou hebben.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws