Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft een besluit genomen omtrent Simons’

Club heeft een besluit genomen omtrent Simons

Timmy Simons bewees de afgelopen maanden dat hij allesbehalve versleten is. De 39-jarige middenvelder weerspiegelt als geen ander de “No Sweat No Glory”-leuze en is, om het met de woorden van Michel Preud’homme te zeggen, een tactisch genie.

Op winterstage te San Roque had Simons al aangegeven dat hij er graag nog één jaartje zou bijdoen. Club twijfelde aanvankelijk en stelde de beslissing uit, maar lijkt na zijn sterke prestaties van de voorbije weken helemaal overtuigd. Volgens Het Nieuwsblad wordt er momenteel dan ook onderhandeld over een contract van een bijkomend, allerlaatste seizoen. Daarnaast wil Club dat Simons als een mentor optreedt voor jongere spelers in de A-kern.

“Stél dat je Champions League kunt spelen, dat wil ik echt niet missen… Als ik me voel zoals sinds januari: waarom zou ik dan niet blijven spelen?”, vraagt Simons zich luidop af. “De eerste verkennende gesprekken zijn constructief. We zullen zien.” Club gaat – ook bij een akkoord met Simons – tijdens de komende zomermercato wel sowieso op zoek naar een nieuwe defensieve middenvelder. De Brugse kapitein heeft daar echter alle begrip voor.

Mochten de middenvelder en Club Brugge – tegen de verwachtingen in – toch niet tot een akkoord komen, dan hangt Simons zijn voetbalschoenen aan de haak. “Ofwel ga ik hier verder, ofwel niet meer. Ik kwam speciaal terug naar de club van m’n hart. Ik ga niet elders nog één of twee jaar spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws