Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club heeft bijna akkoord met Sander Coopman’

'Club heeft bijna akkoord met Sander Coopman'

Club Brugge heeft dit seizoen een erg ruime kern met heel wat offensieve weelde. Daardoor komt bijvoorbeeld Sander Coopman erg weinig aan spelen toe. De 21-jarige middenvelder verzamelde dit seizoen nog maar 194 speelminuten, maar dat wil niet zeggen dat blauw-zwart ontevreden over hem is.

Integendeel zelfs. Club ziet wel degelijk potentieel in Coopman, die nooit teleurstelde als hij dit seizoen zijn kans kreeg. Zijn huidige contract loopt nog tot 2017, maar blauw-zwart is van plan om dat open te breken.

Volgens Het Laatste Nieuws gaan Club en Coopman op zoek naar een verbeterde overeenkomst. Naar verluidt is het slechts een kwestie van tijd vooraleer Coopman zijn kribbel onder een meerjarig contract plaatst.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws