Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Club gaf Gent compliment door bal in tribune te trappen’

Club Brugge kan AA Gent zaterdag op 7 punten zetten als het in eigen huis wint van de Buffalo’s. Rami Gershon ziet dit seizoen een ander blauw-zwart dan vorig jaar.

Begin februari won Club zowel in de competitie als in de Beker van België met het kleinste verschil van Gent. “Mij viel vooral op dat ze nu veel scherper voor de dag kwamen tegen ons, ze speelden met het mes tussen de tanden. Ik heb Lior Refaelov, een zeer goede vriend van me, nooit zo veel zien werken bij balverlies. Ook Izquierdo liep zich kapot”, vertelt de verdediger van Hein Vanhaezebrouck.

“Vorig jaar waren zij de favorieten en wij de underdog, nu voelde dat andersom aan”, gaat de Israëliër verder. “Bij momenten trapte Club de bal zonder nadenken de tribune in. Misschien moet Gent dat als een compliment zien”, besluit Gershon in Sport/Voetbalmagazine.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws