Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans zien de bui al hangen: “STOP MET EXCUSES TE ZOEKEN”

Club-fans zien de bui al hangen STOP MET EXCUSES TE ZOEKEN

Club Brugge kijkt aan de rust tegen een 3-0-achterstand aan in de Cristal Arena. Wilfred Ndidi pakte uit met een absolute wereldgoal en even voor de rust vonden Alejandro Pozuelo en Thomas Meunier (owngoal) eveneens de weg naar doel. Blauw-zwart voetbalde ook enkele kansen bij elkaar, maar verzuimde om die af te maken. 

Benoît Poulain moest bovendien al na 21 minuten noodgedwongen vervangen worden door een blessure. Brandon Mechele kwam de Fransman vervangen. Heel wat Club-fans vrezen alvast voor een scenario zoals vorig(e) seizoen(en).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws