Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club-fans pareren Gentse bingo

Club-fans pareren Gentse bingo

Club Brugge heeft momenteel 4 punten voorsprong op AA Gent. Zaterdagavond kan blauw-zwart mits een driepunter verder uitlopen op de Buffalo’s. Dat het een cruciale wedstrijd wordt, beseffen ook beide supportersgroepen. De psychologische oorlogsvoering is alvast begonnen.

Fans van AA Gent pakte eerder deze week uit met een spelletje mini-bingo. “Refaelov speelt rechtsachter, de kinesist van Club springt naar de 4e ref, FCB supporters zijn doodstil na achterstand en AA Gent heeft 60% balbezit.” Het zijn maar enkele zaken waarvan de Gent-aanhang denkt dat ze vaak zullen voorkomen tijdens de topper.

Als BlauwZwartFans-zijnde konden wij vanzelfsprekend niet achterblijven. Wij houden zaterdagavond onderstaand bingo-formulier in de aanslag en zijn ervan overtuigd dat we al na enkele minuten voetballen “BINGO!” mogen roepen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws