Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Club en Anderlecht willen aanvaller losweken bij KRC Genk

Club en Anderlecht willen aanvaller losweken bij KRC Genk

Het absolute slotakkoord van de Play-Offs zit eraan te komen, maar in de tussentijd werkt Club Brugge ook al aan zijn ploeg van volgend jaar. Zo heeft blauw-zwart zijn oog laten vallen op een speler van Genk.

Zowel Club als Anderlecht hebben hun pijlen gericht op Leandro Trossard. Al zal het geen eenvoudige klus worden om de 21-jarige flankaanvaller te overtuigen. Trossard, die afgelopen seizoen indruk maakte bij Oud-Heverlee Leuven, heeft immers meerdere opties.

Zo wil Genk hem een nieuwe kans geven en een verbeterd contract, maar kan hij ook naar Red Bull Salzburg. Trossard zou een transfer naar de Oostenrijkse club wel zien zitten. En dan zijn er dus nog Club en Anderlecht die op de loer liggen. Volgens La Capitale vonden er al gesprekken plaats tussen Trossard en paars-wit. Bij Club kwam het (voorlopig) nog niet zover.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws